Fjernvarme

Få et effektivt fjernvarmesystem og spar penge

Fungerer dit fjernvarmesystem ikke optimalt, kan det koste dig mange flere penge, end hvad der er nødvendigt, fordi systemet er længere tid om at varme din bolig op. Udover at det kan ses på din varmeregning, kan det bestemt også mærkes på temperaturen.

Dårlig afkøling koster penge

Afkøling er noget af det vigtigste i forbindelse med fjernvarme. Vandet, som fås fra fjernvarmeværket, har en fremløbstemperatur på omkring 80-95° og skal afkøles til minimum 35° i installationer til både varmt vand og varme.
Mange fjernvarme-installationer har for dårlig afkøling og det kan resultere i et større beløb på varmeregningen.

Vær opmærksom på dette ved dit fjernvarmeanlæg

Følgende er fjernvarmeanlæggets "syndere", som er skyld i, at du får dårlig udnyttelse af fjernvarmen og en højere varmeregning:

  • Anlæg med defekt returbegrænser
  • Anlæg uden styring
  • Anlæg med forkert indstillet styring
  • Anlæg med for små radiatorer
  • Anlæg med for gammel varmtvandsbeholder med kappe

Spar penge ved at få gennemgået dit fjernvarmeanlæg

Vi anbefaler, at du én gang om året, eller som minimum hvert andet år, får et eftersyn at dit fjernvarmeanlæg. På den måde kan du sikre, at anlægget altid fungerer optimalt - og så kan du spare penge og få opvarmet boligen optimalt. 

Skal vi gennemgå dit fjernvarmeanlæg?

Vi udfører grundigt eftersyn og servicering af enhver form for fjernvarmeanlæg. Vi betjener kunder over hele Midtjylland – herunder Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg