Etablering af gulvvarme i Herning og omegn

Gulvvarme - god varmefordeling og høj komfort

Vi har mange års erfaring med installation af gulvvarme. Fra det lille badeværelse til den store institution. Gulvvarme er let at regulere. Når gulvvarmesystemet er monteret og indreguleret, skal du kun koncentrere dig om termostaten. Den installeres i de rum, hvor du ønsker individuel temperaturstyring.

Automatisk regulering af temperatur

Et gulvvarmesystem kan også udstyres med pumper og automatik, så varmen reguleres automatisk efter temperatur og klokkeslæt.
Du styrer dit varmeforbrug intelligent –og det kan der spares penge på.

Vandbåren gulvvarme

Vandbåren gulvvarme er et velafprøvet opvarmningssystem som kontinuerligt øger sin andel i forhold til øvrige opvarmningssystemer.
Med vandbåren gulvvarme får du en fremtidssikker, tryg, fleksibel og meget behagelig opvarmning af din bolig. Sammenlignet med elektrisk gulvvarme, så er den vandbårne gulvvarem dyrere at etablere, men til gengæld væsentlig billigere i drift. Vi anbefaler at man i ethvert nybyggeri får installeret en vandbåren løsning, da man her undgår at skulle brække et eksisterende gulv op.

Behageligt og fornuftigt

Roth's ideelle lavtemperatur gulvvarmesystem opfylder alle kriterier for et behageligt indeklima. Temperaturforløbet i rummet kommer meget tæt på den ideelle rumtemperatur profil. Dette skyldes at gulvvarmesystemets ”milde” strålingsvarme ikke sætter luften i bevægelse og dermed ikke giver nogen træk.

Bedre varmefordeling giver dig komfort

Den ideelle varmefordeling og det rigtige forhold mellem strålings- og konvektionsvarme betyder, at du kan sænke rumtemperaturen med 1-2 grader, sammenlignet med andre opvarmningssystemer. Du vil ikke kunne mærke forskel på temperaturen i boligen, da den opstigende varme fra gulvet er mere effektiv, end den der kommer fra radiatoren på væggen.

Kontakt os

Kontakt os for professionel rådgivning eller læs mere her på siden. Vi etablerer gulvvarmeløsninger i hele Midtjylland – herunder bl.a. Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg.