Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Jordvarme installation og service i Herning og omegn

Med en moderne varmepumpe kan du udnytte jordvarmen

Det øvre jordlag får tilført store energimængder fra solen i løbet af sommeren. Denne energi lagres i jorden, og forsvinder ikke i løbet af vinteren. Denne energi kan man udnytte med et jordvarmeanlæg, og udtrække af jorden hele året og bruge som energikilde til f.eks. et varmvandsanlæg. Et jordvarmeanlæg fungerer ved at den henter varme fra 300 meter lange slanger som der under udgravningen er lagt i jorden. Denne varme afleveres så inde i huset til dine radiatorer (jord/vand-anlæg).

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme – energi i ubegrænsede mængder

Et jordvarmeanlæg har den fordel, at den kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder – i modsætning til f.eks. solvarme og vindenergi. Og det kræver tæt på ingen vedligeholdelse og er meget billigt at vedligeholde. Faktisk kan jordvarme stå for 70% af hele din boligs energibehov. Det kan det fordi, et jordvarmeanlæg kan tilsluttes gulvvarme, radiatorer og husets varme vand. For at gå hele vejen, vil man med solceller kunne trække selvforsyningen fra 70 til 100%.

Reducer dine fyringsudgifter

Udover at være en god og sikker investering, opnår du ligeledes en mindre forurening. Dine fyringsudgifter kan du reducere markant i forhold til olie eller naturgas.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Hvad koster det at få lavet en jordvarmepumpe

Som så meget andet, varierer priserne en smule. Men udgangspunktet for hvilken pris man kan forvente at give for en jordvarmepumpe, er at det som minimum koster 100.000 kr. Tager man et hus på 130 kvadratmeter med et normalt forbrug vil man nok lande på en pris på 125.000-130.000 kr. Heldigvis har man muligheden for at få tilskud til jordvarmepumpen gennem håndværkerfradraget.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Hør mere om dine muligheder med et jordvarmeanlæg

Kontakt os på tlf. for en uforpligtende snak om jordvarmeanlæg.

At få udnyttet varmen i jorden med et jordvarmeanlæg vil altid være en god løsning og investering, men der findes også mange andre løsninger som kunne være et godt alternativ. Dette diskutere vi også gerne med dig, vi ønsker fremfor alt at du som kunde er tilfreds.

Vælger du at få lavet et jordvarmeanlæg af os, kan vi tage fuld styring over projektet fra start til slut.

Vi udfører jordvarmeanlæg og andre varmepumpe løsninger over hele Midtjylland – herunder Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Andre varmepumpe-løsninger

Se også mere om vores andre løsninger såsom:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.