Luft til luft-varmepumpe

Det gode supplement til helårsboligen

En luft til luft-varmepumpe er perfekt til at supplere varmen i helårshuset. Varmepumpen er en billig løsning – dog kan den ikke give dig varmt vand. Du kan altså ikke bruge den i forbindelse med systemer med vandbårne radiatorer.

Luft til luft varmepumper - anvendelsessteder

En luft til luft-varmepumpe er en god løsning i sommerhuset, da den er billig i anskaffelse og desuden billig at installere.

Den bruges også meget som et godt supplement til opvarmning af helårshuse med elvarme – beliggende i områder uden fjernvarme eller naturgas.

Rigtig god til store rum

Luft til luft-varmepumpen er en rigtig god løsning til store, sammenhængende rum. Det kan f.eks. være kælderen, køkken-alrum, eller hvor køkken og stue er bygget ud i et, værksted eller festsal.

Luft til luft varmepumpe – enkel i drift

Den udendørs placerede luft til luft-varmepumpe unit suger udeluft ind og sætter den under tryk. Indholdet af energi ”trækkes” ud af luften og bruges til at opvarme indblæsningsluft. Denne luft blæses herefter ind i boligen via en indendørs, væghængt unit.

Brug en kWh og få fire kWh igen

Varmepumpen kræver el for at kunne fungere. Men hver gang den bruger 1 kWh til drift, så producerer den 3-5 kWh til opvarmning.

Man beregner pumpens SCOP værdi, der er udtryk for hvor mange kWh den kan producere for hver kWh, den forbruger. Jo højere SCOP-værdi, jo effektiv er varmepumpen.

Kontakt os for en varmepumpeløsning

Få en god dialog omkring en varmepumpeløsning til din bolig, dit sommerhus eller din fritidsbolig,.

Det er sund, grøn fornuft og så er der store besparelser i det for dig.
Vi installerer over hele Midtjylland – herunder Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg

Se også:

  • Jordvarme
  • Luft til vand varmepumpe