Varmepumpe kan give dig energioptimering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Luft til luft varmepumpe installation og service

Med en luft til luft-varmepumpe kan du udvinde varmen fra udendørsluften og sende den direkte ind i huset. Varmepumpetypen er populær grundet dens billige installationspris samt lave driftsomkostninger. Læs mere om hvornår du bør vælge en luft til luft-varmepumpe lige her.

Et godt supplement til helårsboligen

En luft til luft-varmepumpe er perfekt til at supplere varmen i helårshuset. Varmepumpen er en billig løsning – dog kan den ikke give dig varmt vand. Du kan altså ikke bruge den i forbindelse med systemer med vandbårne radiatorer. Til gengæld kan en lille luft til luft-varmepumpe være den perfekte løsning, hvis du søger en lille og billig varmepumpe.

Hvornår installeres en luft til luft-varmepumpe?

En luft til luft-varmepumpe er en god løsning i sommerhuset, da den er billig i anskaffelse og desuden billig at installere. Den bruges også meget som et godt supplement til opvarmning af helårshuse med elvarme – beliggende i områder uden fjernvarme eller naturgas.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Hvordan fungerer en luft til luft-varmepumpe?

Den udendørs placerede luft til luft-varmepumpe unit suger udeluft ind og sætter den under tryk. Indholdet af energi ”trækkes” ud af luften og bruges til at opvarme indblæsningsluft. Denne luft blæses herefter ind i boligen via en indendørs, væghængt unit.

Rigtig god til store, åbne rum

Luft til luft-varmepumper er en rigtig god løsning til store, sammenhængende rum. Det kan f.eks. være kælderen, køkken-alrum, eller hvor køkken og stue er bygget ud i et, værksted eller festsal.

Luft til luft-varmepumpens effektivitet

Varmepumpen kræver el for at kunne fungere. Men hver gang den bruger 1 kWh til drift, så producerer den 3-5 kWh til opvarmning.

Man beregner pumpens SCOP værdi, der er udtryk for hvor mange kWh den kan producere for hver kWh, den forbruger. Jo højere SCOP-værdi, jo mere effektiv er varmepumpen.

Fordele ved luft til luft-varmepumper

Ren energi og store besparelser – det er de primære fordele ved en luft til luft-varmepumpe. Den lave mængde energi, som luft til luft-varmepumper bruger for at producere varme, er blot en tredjedel af den afleverede mængde. Det betyder, at du kan se frem til en grøn energiform, der leverer gratis varme til sommerhuset, fritidsboligen eller værkstedet.

Kontakt os for en varmepumpeløsning

Det er sund, grøn fornuft og så er der store besparelser forbundet med luft til luft-varmepumper. Kontakt os på tlf. for en uforpligtende dialog om en løsning til dig.

Vi installerer luft til luft-varmepumper over hele Midtjylland – herunder Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.