Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Naturgas installation og service i Herning og omegn

Ældre naturgasanlæg – skift og spar

Har du en gaskedel med mange år på bagen, kan det hurtigt vise sig at være en god forretning for både din varmeøkonomi og miljøet at købe nyt. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din varmeøkonomi, så du kan se, hvad der kan betale sig. Når du udskifter til et nyt gasfyr sparer du mange penge på den kommende varmeregning. Et gasfyr er mere energieffektiv som udleder mindre CO2.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Skal det være naturgas eller…

Naturgas er det reneste af de fossile brændsler, og der er mange muligheder, hvis det nye fyr skal være til naturgas. Skal det være et kondenserende naturgasfyr eller et naturgasfyr, der kombineres med solvarme?

Træk på vores viden – få rådgivning om naturgas

Vi står klar med råd og vejledning, før du træffer dit valg. Vi betjener kunder over hele Midtjylland – herunder Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg. Giv os et kald på telefon eller indsend en kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.