Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Installation og service på pumper til brugsvand og varme

Vi installerer moderne automatik til varmestyring og monterer lavenergipumper på eksisterende anlæg. Vi går jeres vand- og varmesystem grundigt igennem, så I får de pumper, der passer til jeres system.
Med den rigtige pumpeteknologi bliver vandet i radiatorsystemet forsynet effektivt, så I får en hurtig, behagelig og økonomisk opvarmning af rummene. Den rigtige pumpeteknologi sikrer også, at I altid har et stabilt vandtryk på alle armaturer.
Hold øje med energimærket. Det kan både gavne din økonomi og miljøet.

Køkken med Grundfos pumpe - skala2

Vortex Brugsvandspumper

Alle VORTEX brugsvandspumper fra Roth er forsynet med en kuglemotor. Dette motorprincip har følgende fordele: Direkte overførsel af drejningsmomentet til rotoren, der er uden aksel, hermetisk adskillelse af pumperum og motor uden yderligere tætningselementer, leje uden slør og derfor ingen mislyde.

Lille strømforbrug og let vedligeholdelse

VORTEX Brugsvandspumpen har et meget lille strømforbrug og kan i tilfælde af tilkalkning let renses.
Trods den kompakte opbygning indeholder VORTEX brugsvandspumpen alle de nødvendige komponenter for en økonomisk brugsvandscirkulation: Tidsur, termostat, kontraventil og kugleafspærringsventil.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.