Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Solvarme installation og service i Herning og omegn

Står du over for en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse til anlægget er tilsluttet og fungerer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Vedvarende energi

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset. Selv når det er overskyet og dagene er korte, fungerer anlæggene. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr.

Kontakt os på tlf. for en vejledende samtale om mulighederne i solvarmeanlæg.

Sonnenkraft Solvarmeanlæg

Solen er den ultimative energikilde, der hver dag sender os store mængder gratis energi. Et par solfangere på taget opsamler solens energi, som herefter bliver overført til husets varmesystem.

Sonnenkraft solvarmeanlæg kan installeres på alle hustyper og tilpasses alle opvarmningsformer. Sonnenkraft er kompromisløs i brugen af teknologi og kvalitetsmaterialer og sammen med VVS installatøren tilbydes en unik løsning til hver kunde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Spar op til 30% på varmeregningen

Et Sonnenkraft solvarmeanlæg kan overføre energi til både brugsvand og centralvarme. Et fingerpeg er, at du sparer op til 70% af energiudgiften til brugsvand, eller op til 30% af den samlede energiregning. Skifter du f.eks. en ældre oliekedel ud, kan du spare op til 8.000 kr. allerede det første år.

Naturen har også glæde af solvarme

En familie med et solvarmeanlæg på 7,5m2 opnår en CO2 – reduktion på 1,5 ton pr. år. Det vil med en levetid på 25 år give en samlet miljøbesparelse på 37,5 ton CO2.

Et solvarmeanlæg fra Sonnenkraft er derfor godt for både din økonomi og for miljøet.
Find yderligere information på www.sonnenkraft.dk.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.