Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Træpillefyr installation og service i Herning og omegn

Står du, og skal skifte varmekilde eller forny dit nuværende? Så behøves du bestemt ikke lede længere! Bedre Bad Herning har igennem mange år leveret kvalitets træpillefyr til vores tilfredse kunder, og kan derfor prale med en stor mængde erfaring heraf. Et træpillefyr er kendt, som en meget CO2 neutral varmekilde, og du kan derfor med god samvittighed fyrer op for varmen i de kolde vintermåneder, som vi har her i Danmark. Ikke blot er det meget mere miljøvenligt end gamle mere traditionelle varmekilder som olie, men det er også billigere. Og noget vi danskere altid kan lide, så er det at spare nogle penge. Selvfølgelig er der ved køb, montering og levering en pris som skal betales, men denne kan tjenes ind som årene går. Fordi jo længere tid du har installationen, jo flere penge sparer du. En investering i din fremtid, i dit hus og miljøet, og som en bonus kan du også spare dig penge. En ren positiv situation. Samtidig kræver et træpillefyr ikke meget vedligeholdelse. Så du behøver ikke bekymre dig omkring dit fyr, og dermed bare nyde den dejlige CO2 neutral varme, du får igennem dine radiatorer.

Ved køb af træpillefyr ved Bedre Bad Herning er det ikke blot et “produkt”, du køber. Men en løsning, som er kombineret med mange års erfaring og solidt håndværk. Vi kalder det selv en totalløsning, og ved os er det eneste, du rent faktisk skal tænke på, er at vælge, hvilken løsning du gerne vil have. Et træpillefyr eller en anden varmekilde? Når du har valgt, leverer vi dit træpillefyr og montere. Vi forlader ikke dit hus, før hele fyret virker optimalt og kan producere dig varme på den mest effektive og billige måde. Samtidig kan du altid forvente, at medarbejderen du møder, er faguddannet, og altid er opdateret omkring den nyeste viden inden for energioptimering og faglige udviklinger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Dit nye brændsel

Når du fyrer op i et træpillefyr, er det med træpiller, som er nogle små stykker træ, som bliver puttet i fyret. Netop fordi det er træ gør, at et træpillefyr er en CO2 neutral varmekilde. Træpiller er en miljørigtig måde, som gør, at du altid kan have en ren samvittighed. Træpillerne er et restproduktet fra savværk og træindustrien, og et biprodukt som alligevel ville være blevet smidt ud. Næsten alle træsorter kan bruges til produktionen af træpiller, dog er den mest brugbar træsort nemlig nåletræer. Den mest almindelig form for træpiller i Danmark er på 6 mm og 8 mm. De findes også i andre størrelser, dog er dette bare standarden i Danmark. Træpiller er kendt som et biobrændsel og kendetegnet ved dens CO2 neutralitet. Du slipper derfor for fx olie og naturgas, som er undergrunds former for varmekilde, og er bestemt ikke en miljørigtig varmekilde.

Få et miljørigtigt hus nu!

Vil du gerne have dit miljørigtige hus nu? Og samtidig få et bedre energimærke? Så kontakt Bedre Bad Herning. Vi står altid klar med rådgivningen omkring træpillefyr, og andre former for varmekilder, eller en eventuel vurdering af energiforbruget i dit hus. Vi står til rådighed på både telefon, mail. Hvis du tilfældigvis er i nærheden, er vi også altid klar med rådgivning på værkstedet.

Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Hvis træpillefyr ikke er den varmekilde du netop leder efter, er du ikke gået forgæves. Vi montere mange andre energiløsninger, som du kan læse mere om oppe i menuen øverst på siden.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.