Vandvarmere & Vekslere

Som vvs-installatører er vi fortrolige med alle former for vandvarmere. Vi stiller vores kompetencer til rådighed, hvis dit anlæg/udstyr skal skiftes, renoveres eller vedligeholdes.

Ønsker du automatisk termostatstyring eller opsætning af vandmålere, står vi altid klar med et tilbud, der passer til dit varmesystem.

Metro Therm varmtvandsbeholdere

Der er altid en god grund til at sige METRO, når talen falder på varmt vand - uanset om energikilden er el, centralvarme (gas, olie, fastbrændsel etc.), fjernvarme eller alternativ energi.

Ethvert behov

METROs produktsortiment dækker ethvert behov for varmt vand i lejligheder, parcel- og sommerhuse, samt boligejendomme, industri, campingpladser, idrætsanlæg etc.

Korrosionsbeskyttelse

Varmtvandsbeholderen er indvendig påbrændt METROs specielle EMAPAN emalje. Dette neutrale og hygiejniske porcelænslag er en effektiv beskyttelse mod både kalk og korrosion.

Dansk produceret

METROs vandvarmere er fremstillet i Danmark med hensyntagen til miljø i såvel valg af materialer som fysisk arbejdsmiljø.

Flotdesign

Med METROs moderne design - skabt af arkitekt Niels Wibroe - elegant afrundet i hvidt med sølvfarvet panel skal vandvarmeren ikke længere gemmes af vejen - tværtimod. Du får helt nye muligheder for placering af vandvarmeren i harmoni med den kvalitet og stil, som i øvrigt præger din bolig.

Vi rådgiver dig til den bedste løsning

Det er vigtigt, at vælge en vandvarmer i størrelse og kapacitet som passer netop dit behov. Tal med din installatør eller læs mere om Metro Therms vandvarmere her.

SONNENKRAFT VARMTVANDSBEHOLDERE

Ny varmtvandsbeholder? Er du forberedt, så er der mulighed for lune besparelser!

Står du overfor at skulle udskifte din varmtvandsbeholder, så er der store fordele i at vælge en beholder som er solvarme-forberedt.
Priserne på fossile brændstoffer som f.eks. olie, kul og gas stiger konstant. Men én ting er sikkert, solens stråler vil altid være gratis. Derfor er det en god idé, at få installeret en beholder der er forberedt til solvarme, når du skal anskaffe dig en ny varmtvandsbeholder.

Det betyder nemlig, at den dag du ønsker at spare ekstra på varmeregningen, er det eneste du mangler, stort set bare et par solfangere på taget. Så er du godt i gang med besparelserne!

Din families behov

Lad din VVS-installatør hjælpe dig på vej. Han finder gerne den helt rigtige beholder, der passer til netop din families behov og tilbyder et uforpligtende tilbud.

Yderligere information finder du på www.sonnenkraft.dk.