Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Vandvarmere og varmevekslere

Som VVS-installatører er vi fortrolige med alle former for vandvarmere. Vi stiller vores kompetencer til rådighed, hvis dit anlæg eller udstyr skal skiftes, renoveres eller vedligeholdes.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Vi rådgiver dig til den bedste løsning

Det er vigtigt, at vælge en vandvarmer i størrelse og kapacitet som passer netop dit behov. Tag en snak med os på tlf. omkring dine muligheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Metro Therm varmtvandsbeholdere

Der er altid en god grund til at sige METRO, når talen falder på varmt vand – uanset om energikilden er el, centralvarme (gas, olie, fastbrændsel etc.), fjernvarme eller alternativ energi. Metro Therm har nemlig leveret produkter til varme og brugsvand i næsten 100 år. Vi erfarer, at kvaliteten er i top og deres produktsortiment kan bruges til alle typer byggeri. Det gælder både når der er behov for varmt vand i lejligheder, parcel- og sommerhuse, boligejendomme, campingpladser, idrætsanlæg og industrivirksomheder.

En varmtvandsbeholder fra Metro Therm er med indvendig EMAPAN emalje, som effektivt beskytter imod både kalk og korrosion.

Køkken med Grundfos pumpe - skala2

Dansk produceret

METROs vandvarmere er fremstillet i Danmark med hensyntagen til miljø i såvel valg af materialer som fysisk arbejdsmiljø.

Flot design

Med METROs moderne design – skabt af arkitekt Niels Wibroe – elegant afrundet i hvidt med sølvfarvet panel skal vandvarmeren ikke længere gemmes af vejen – tværtimod. Du får helt nye muligheder for placering af vandvarmeren i harmoni med den kvalitet og stil, som i øvrigt præger din bolig.

Quooker Fusion Round

Ny varmtvandsbeholder? Opnå lune besparelser sammen med et solvarmeanlæg

Står du overfor at skulle udskifte din varmtvandsbeholder, så er der store fordele i at vælge en beholder som er solvarme-forberedt.

Priserne på fossile brændstoffer som f.eks. olie, kul og gas stiger konstant. Men én ting er sikkert, solens stråler vil altid være gratis. Derfor er det en god idé, at få installeret en beholder der er forberedt til solvarme, når du skal anskaffe dig en ny varmtvandsbeholder.

Det betyder nemlig, at den dag du ønsker at spare ekstra på varmeregningen, er det eneste du mangler, stort set bare et par solfangere på taget. Så er du godt i gang med besparelserne!

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme og indeklima

Din families behov

Lad din lokale VVS-installatør hjælpe dig på vej. Vi finder gerne den helt rigtige beholder, der passer til netop din families behov og tilbyder et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på tlf. for en uforpligtende snak.

Ønsker du automatisk termostatstyring eller opsætning af vandmålere? Så står vi altid klar med et tilbud, der passer til dit varmesystem.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.