Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Varmepumpe installation og service i Herning og omegn

Hvad er varmepumper og hvorfor er de så moderne?

En varmepumpe er en varmeløsning, hvor man udnytter energi fra enten luften eller jorden til at opvarme sin bolig. Varmepumper bruger elektricitet for at holde sig i gang, men på grund af deres høje effektivitet, så produceres der langt mere energi end der forbruges. Varmepumper kan desuden anvendes i alle typer af bygninger – det handler blot om anlæggets størrelse. Varmepumper kan levere varme til både radiatorer og gulvvarme. Hvis bygningen ikke har et fordelingsanlæg kan varmepumpen opvarme brugsvandet. Vi ser en stigende tendens til, at borgere vælger at få installeret en varmepumpe i boligen, hvis de ikke er bosat i et område med mulighed for fjernvarme. Varmepumper er et bæredygtigt og pengebesparende alternativ til fjernvarme.

Typer af varmepumper

Der findes flere forskellige typer af varmepumper:

  • Jordvarmepumpe
  • Luft til luft-varmepumpe
  • Luft til vand-varmepumpe
  • Grundvandsvarmepumpe

Valget af varmepumpe afhænger følgende boligforhold:

  • Boligens størrelse
  • Boliggrunden størrelse
  • Boliggrundens beliggenhed

Hør mere om varmepumper

Kontakt os gerne for at høre mere om varmepumper. Vi står klar med råd og vejledning med baggrund i vores mange års erfaring.

Her leverer og servicerer vi pumper

Vi installerer og servicerer varmepumper i hele Midtjylland – herunder Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.