Din lokale VVS-installatør i Herning og omegn

Hos Erik Mølgaard VVS A/S – Bedre Bad – Bedre Energi i Herning, løser vi enhver form for VVS-opgave – både de store og de små.

Vi udfører VVS-arbejde indenfor:

Vi er også klar til din opgave – kontakt os og oplev en engageret og professionel VVS-partner!

Del af Bedre Bad – Bedre Energi

At vi er del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden, betyder at vi gennem dem kan holde os opdateret på alt det nye viden, som der vil komme i branchen. Dette lagt sammen med vores erfaring og faglige kunnen, gør at vi kan sikre dig den løsning, som matcher dit behov. Kender du ikke dine behov, så kontakt os endelig. Vi skal nok hjælpe og rådgive dig igennem hele processen. 

Kvalitets VVS arbejde

Vi vægter kvalitet rigtig højt. Faglig kvalitet og produktkvalitet. Vores firma består i dag af 5 medarbejdere, alle fuldt udstyret med moderne og veludrustede servicevogne, så vi sikrer os, at vi alle altid kan løse dine problemer. Vi håber at høre fra dig.

Benno Rahbek

Autoriseret VVS-installatør Herning
Bedre Bad partner

Åkirkebyvej 7 7400 Herning

Tlf.: 9712 5940

Mail: br@em-vvs.dk

Benno Rahbek VVS installatør Bedre Bad Herning

LAD OS RINGE DIG OP

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.