Kontakt os

Hos Bedre Bad Herning går vi meget op i vores kundekontakt, og at alle vores kunder er tilfredse. Det betyder, at vi altid er tilgængelig. Du er altid mer end velkommen til at kontakte os. Om det er på telefon, mail eller fysisk på vores værksted, vil vi altid gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål. Du vil også altid blive mødt af en kyndig faguddannet medarbejder, når du kontakter os, så du altid får en professionel kyndig rådgivning. Om du kontakter os på grund af spørgsmål omkring et større projekt, eller blot nysgerrig på mindre opgaver, vil du altid få den samme professionelle hjælp og rådgivning. Dog vil en mail nogle gange være bedre, hvis du ønsker svar på mere komplicerede ting, så vi altid er sikre på, at det svar vi giver dig, er 100% rigtigt.

Hvis du ser nogle af vores medarbejdere, som er ude og arbejde på en opgave, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte dem, og de som stolte håndværkere vil altid give dig det bedst mulige svar.

 

Adresse og kontaktoplysninger

Erik Mølgaard VVS A/S
Bedre Bad Herning

Åkirkebyvej 7, 7400 Herning
Tlf.: 9712 5940
Fax: 9722 4106
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Du har også mulighed for herunder, at skrive din information ind, og skrive en besked til os igennem vores hjemmeside. Vi vil selvfølgelig også besvare her hurtigst muligt på dine spørgsmål eller forespørgsler.

Kontaktformular

Skriv til os: