Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Kontakt os

Hos Bedre Bad Herning går vi meget op i vores kundekontakt, og at alle vores kunder er tilfredse. Det betyder, at vi altid er tilgængelig. Du er altid mer end velkommen til at kontakte os. Om det er på telefon, mail eller fysisk på vores værksted, vil vi altid gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål. Du vil også altid blive mødt af en kyndig faguddannet medarbejder, når du kontakter os, så du altid får en professionel kyndig rådgivning. Om du kontakter os på grund af spørgsmål omkring et større projekt, eller blot nysgerrig på mindre opgaver, vil du altid få den samme professionelle hjælp og rådgivning. Dog vil en mail nogle gange være bedre, hvis du ønsker svar på mere komplicerede ting, så vi altid er sikre på, at det svar vi giver dig, er 100% rigtigt.

Hvis du ser nogle af vores medarbejdere, som er ude og arbejde på en opgave, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte dem, og de som stolte håndværkere vil altid give dig det bedst mulige svar.

Bedre Bad - Bedre Energi - regndråber

Adresse og kontaktoplysninger

Erik Mølgaard VVS A/S
Bedre Bad Herning

Åkirkebyvej 7, 7400 Herning
Tlf.: 9712 5940
Fax: 9722 4106
br@em-vvs.dk

Du har også mulighed for herunder, at skrive din information ind, og skrive en besked til os igennem vores hjemmeside. Vi vil selvfølgelig også besvare her hurtigst muligt på dine spørgsmål eller forespørgsler.

Skriv til os:

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.