Firmaprofil – Erik Mølgaard VVS A/S

Erik Mølgaard VVS A/S blev startet i 1967 i Herning. I dag er vi en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad - Bedre Energi, hvilket betyder, at vi altid er opdateret på den nyeste viden indenfor netop vores fag. Firmaet beskæftiger i dag 5 medarbejdere, der er udstyret med moderne og veludrustede servicevogne - så vi er helt sikre på, at vi også kan løse dit problem. 

Vi udfører alle former for opgaver inden for:

Tag os med på råd fra starten

Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Og før vi bestemmer os for, hvad der skal udføres, kan du altid trække på vores viden gennem rådgivning. 

Hos Erik Mølgaard VVS A/S - Bedre Bad - Bedre Energi Herning, løser vi enhver form for VVS-opgave – både de store og de små. Alt fra badeværelser til energioptimering af både private boliger og erhverv. Vi udfører VVS opgaver i Herning og omegn, herunder Ikast, Holstebro, Videbæk.

Du er altid velkommen til at kontakte os enten via. telefon: 97 12 59 40, fax: 97 22 41 06 eller send en mail til os.

Stil altid store krav til din VVS-installatør

Vælger du ikke den rigtige samarbejdspartner til at løse dine VVS-opgaver, kan det blive meget dyrt og dyrt for dig. Manglende overholdelse af valget af materialer og udførelsen af ​​arbejder kan forårsage alvorlig skade på dit hjem. Et eksempel er dit badeværelse, som dagligt udsættes for vand og fugt. Hvis arbejdet ikke udføres i høj kvalitet med de rigtige materialer, kan der opstå vand- og fugtskader. I værste fald kan det skade gulve, vægge og lofter.

Når du vælger Bedre Bad - Herning til at løse dine opgaver, kan du forvente høj kvalitet og engagement i vores arbejde. Det betyder, at du ikke kommer til at opleve dyre reparationer og vedligeholdelse i fremtiden.

Vi er medlem af Tekniq

Erik Mølgaard VVS A/S er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - https://www.el-vvs-anke.dk/