Opgaver vi udfører for private

Privatkunder udgør en stor og stabil del af kundekredsen hos Bedre Bad Herning – Erik Mølgaard VVS A/S. For kundegruppen løser vi et stort antal mangeartede opgaver. F.eks. har vi stor fokus på almindelige VVS-opgaver i Herning området, og her snakker vi Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg.

Vi kommer gerne ud til en VVS-opgave og kigger på det. Herefter kommer vi med vores uforpligtende tilbud og vælger I os til opgaven, så er alt jo med i prisen. Vi installerer naturligvis, men vi rydder også op efter os, så du ikke skal bøvle med det. Vi tror på at den gode service betaler sig for vores kunder. Vores private kunder er naturligvis lige så vigtige som alle vores andre kunder og opgaverne ude ved de private spænder bredt indenfor hjemmets rum og mulige opgaver.

Det er ikke altid badeværelser og gulvvarme, men lige så tit også energioptimering, energiløsninger og varmesystemer der bliver drøftet ude ved kunderne. Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør i Herning.

Vi udfører bl.a.:

Du kan trygt stole på os 

Vælger du Bedre Bad - Bedre Energi Herning som din næste samarbejdspartner til hvad end det hedder udskiftningen af energisystemet eller totalt renovering af badeværelset, så kan du trygt stole på, at du hos os får en løsning som holder - også mange år frem. 

Gennem mange års erfaring har vi opbygget en værktøjskasse, så vi ved, at vi også kan løse dit problem. Med godt håndværk og den altid nyeste viden løser vi alle opgaver, som vi bliver stillet til perfektion. Vi afleverer aldrig et resultat, som vi ikke selv står hundred procent indenfor. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Herning tror vi på at god service betaler sig. 

Vi er klar til din opgave – kontakt os og oplev en engageret og professionel VVS-partner!