Badeværelse

Som Badværelses-ekspert kan vi tilbyde, at du får en professionel totalleverandør. Dette betyder bl.a. at du har en fast kontaktperson under hele forløbet. Du vil aldrig blive henvist til andre, men altid få en kompetent og ansvarsfuld service her og nu. Bedre Bad Herning lægger meget vægt på god service og derfor går vi også den ekstra meter for vres kunder. Så er der f.eks. bøvl med VVS'en så går vi ikke før det virker og vi kunne aldrig finde på at lade en kunde i stikken. Det er slet og ret imod vores DNA. 

Din kontaktperson styrer hele forløbet med sikker hånd og koordinerer den samlede indsats lige fra indretningsforslag til murer, tømrer, maler, elektriker og VVS. Vi lægger stor vægt på detaljer og høj kvalitet. Derfor samtaler vi også altid med kunden omkring hvilket type af badeværelse de gerne vil ende ud med. Vi forstår om nogen vigtigheden af at det skal være rart at være på badeværelset - uanset formålet med besøget. Vi har mange års erfaring med at designe og installere badeværelser, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse samt en snak omkring dette.

Bestil et GRATIS Badtjek 

Et Badtjek er uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Vi kommer hjem til dig og vurderer mulighederne for eksempelvis:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering 

Vi kan rådgive og inspirere dig til at træffe de rigtige valg – helt ned i de små detaljer, der ofte gør den store forskel. 

Sammen finder vi intelligente løsninger, der passer til dine drømme. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud. Sådan kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed. 

 

Klik her for at bestille dit Badtjek. . 

Kun det bedste er godt nok.

Læs også: