Vi skaber nye badeværelser i Herning og omegn

Er du på jagt efter et nyt badeværelse eller trænger det gamle til at blive shinet op - så er du havnet det rigtige sted. Hos Bedre Bad Herning er vi eksperter i at skabe unikke badeværelseløsninger der matcher alle behov.

Igennem mange år har vi hjulpet familier med at skabe badeværelser som passer ind i deres hverdag. Ikke alle huse er udstyret med et stort badeværelse, men bare rolig, vi kan skabe flotte og funktionelle badeværelser selv på få kvadratmeter.

Vi har totalløsningen

Med mange års erfaring med renovering og nybyg af badeværelser er du sikret en professionel totalleverandør. Når du får bygget nyt badværelse igennem os, så har du altid en fast kontaktperson under heele forløbet. Du vil altså ikke blive henvist til andre, men altid får den samme kompetente og ansvarsfulde kollega i røret. Bedre Bad Herning lægger meget vægt på god service og derfor går vi også den ekstra meter for vores kunder. Så er der f.eks. bøvl med VVS'en så går vi ikke før det virker og vi kunne aldrig finde på at lade en kunde i stikken. Det er slet og ret imod vores DNA.

Din kontaktperson styrer hele forløbet med sikker hånd og koordinerer den samlede indsats lige fra indretningsforslag til murer, tømrer, maler, elektriker og VVS. Vi lægger stor vægt på detaljer og høj kvalitet. Derfor samtaler vi også altid med kunden omkring hvilket type af badeværelse de gerne vil ende ud med. Vi forstår om nogen vigtigheden af at det skal være rart at være på badeværelset - uanset formålet med besøget. Vi hjælper dig med at designe og installere badeværelset - du skal blot starte dialogen på tlf. 97 12 59 40 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker til et nyt badeværelse.

Bestil et Gratis Badtjek

Vores Gratis Badtjek er uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Vi kommer hjem til dig og vurderer mulighederne for eksempelvis:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Vi kan rådgive og inspirere dig til at træffe de rigtige valg – helt ned i de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

Sammen finder vi intelligente løsninger, der passer til dine drømme. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud. Sådan kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Vigtigheden af godt VVS-arbejde

Du vidste det måske ikke, men dit badeværelse er det rum i huset, hvor vigtigheden af et godt stykke håndværk spiller den største rolle. I badeværelset er der dagligt fugtigt i forbindelse med de lange varme bade. Derfor er det vigtigt at kvaliteten af både dine badeværelsemøbler og VVS-arbejdet er helt i top. Du skulle jo nødigt ende ud med, at dit break fra hverdagens jag, bliver afbrudt af en ubehagelig vandskade.

Vælger du Bedre Bad - Bedre Energi Herning som leverandør af dit næste badeværelseprojekt, kan du være helt sikker på at kvaliteten holder hele vejen igennem.

Læs også: