Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Bestil Gratis Badtjek og få badeværelsesrådgivning

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Få en god start på et nyt badeværelse

Hos Erik Mølgaard VVS A/S – Bedre Bad i Herning, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Efter at vi har præsenteret dig for de forskellige muligheder i forbindelse med renoveringen af dit badeværelse, snakker vi om dine ønsker og behov. Badeværelset er et af huset vigtigste rum og derfor er det selvfølgelig vigtigt at du får det lige præcis som du drømmer om. Hos Bedre Bad Herning sætter vi en ære i lave et badeværelse som du kan være glad for hver eneste gang du bruger det.

Vi har mange års erfaring i branchen og har gennem årene lavet et utal af forskellige badeværelser. Vi har derfor en stor viden på området og kan stå for installation og renovationen i dit kommende badeværelse. Uanset hvad du gør og drømmer om, når det kommer til badeværelset, så kan du være sikker på at vi hos Bedre Bad Herning sætter dine ønsker som vores førsteprioritet, og skaber det helt perfekte badeværelse til netop dig. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig trygt og sikkert i mål med dit badeværelsesprojekt, hvad end det er en simpel udskiftning af toilet eller badelementer, eller om det drejer sig om den hele store renovation, hvor hele badeværelset skal bygges op.

Lyder det som noget for dig, så kan du booke dit gratis badtjek lige her på siden. Vi kontakter dig indenfor 5 arbejdsdage for at aftale nærmere, så tøv ikke med at sende en forespørgsel afsted.

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

   

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.