hansgrohe-Talis-M54

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Totalløsninger til nyt køkken udføres i Herning og omegn

Funktionalitet og kvalitet

Køkkenet er et af de vigtigste rum, hvis ikke det vigtigste rum i hele din bolig. Det sætter krav til funktionaliteten af dit køkken. Ønsket for moderne funktioner i et køkken ændrer sig fra person til person, og ingen har de samme præferencer. Hos Bedre Bad – EM VSS er vi opmærksom på vores kunders individuelle behov. Det er netop der, at vi kommer ind i billedet, fordi at vi som en fast leverandør af kvalitets køkkener i mange år, har en masse erfaring, viden og ideer. Igennem årene har vi lavet mange forskellige køkkener, alle med varieret funktioner. Samtidig er det også relevant at spørge sig selv, hvor langt man er med sit liv.

Er der hjemmeboende børn? Er det små børn, eller flytte de snart hjemmefra? Om man er pensionist eller ej, så stiller det krav til hvilke funktioner, man kræver af sit køkken. Og her kommer vores erfaring ind som en central rolle, hvor vi kommer med en erfaren rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde det perfekte køkken, som er fuldstændig tilpasset jer, og jeres behov og ønsker. I har sikkert en idé om, hvordan det skal se, og hvad I gerne vil have. Og det burde I også have, men vores erfaring siger, at man ofte glemmer de små detaljer, og fordi man ikke altid er helt opdateret på markedet, misser man ofte nogle gode muligheder. De her huller vil vi gerne være med til at fylde ud, som vand mellem sten. Bare denne her gang er vandet vores erfaring og vejledning, der ligger som et fundament for jeres egne idéer.

Nyt køkken

Design og komfort

En anden vigtig detalje er valg af design, som man ønsker til ens køkken. Da køkkenet har en central rolle i ens hus eller lejligheder, er dette med til at bestemme stilen, som er gennemgående i boligen. Om man ønsker sig et stilrent hjem, eller om man er mere tilbøjelig til ældre udskæringer, er intet forkert. Det hele handler om ens egen personlige præference. Her har vi gennem tiderne, også været med, og har derfor en del inputs, så vi sammen kan finde frem til det design og den mængde komfort, som du kræver af dit køkken. Det påvirker oftest de funktioner, man ønsker af sit køkken. Funktionerne påvirker oftest designet af køkkenet, som fx håndvask, om man ønsker 2 ovne og andre lignende eksempler. Dette påvirker selvfølgelig, hvordan udseendet af køkken kommer til at se ud, og her er vores rådgivning en central rolle til at finde den optimale løsning mellem design og udseende, kontra jeres ønsker om funktioner.

Nyt køkken

Vores arbejde

Nøgleordet for Bedre Bad Herning er kvalitet og pålidelighed. Alt hvad vi laver skal være af det højeste kvalitet, så den løsning vi levere kan bruges i mange år frem uden fejl og mangler. Det samme kræver vi af eventuelle samarbejdspartnere, som måske skal bruges til en del af arbejdet, som der skal laves. Vores krav til samarbejdspartnerne kan du læse her.

Alle vores medarbejdere er faglige kyndige, samt alle er faguddannet inden for deres felt. Det betyder, at den person som møder dig, altid er professionel inden for netop hans område. Som en ekstra garanti er vi medlem af kæden Bedre Bad, som er en sammenslutning af mange VVS firmaer. Med dette medlemskab har vi altid adgang til den nyeste viden som omhandler vores område. Så når du tager os med på råd, får du altid rådgivning, som er baseret på den nyeste viden i markedet.

Står I med tanker om et nyt køkken, så skal du ikke være nervøs for at tage os med på råd. Hør om jeres indretningsmuligheder, og de mange moderne funktionelle løsninger, som vi kan gøre for dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os, og vi ser hvilket fordelagtige tilbud på en totalløsning, som vi kan tilbyde dig. Lad os sammen skabe dit drømmekøkken!

Du kan finde alle vores kontaktinformationer herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.