Om Bedre Bad - Bedre Energi

Bedre Bad kæden har eksisteret i mere end 20 år og består af 52 forretninger. Det betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse, nyt bryggers eller ny energiløsning til virkelighed.

Dine krav og drømme

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme. Det stiller store krav.

For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet skal vi konstant være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning, bad og bryggers.

Vi påtager os den totale styring

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager vi os den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Du skal ikke bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver – det sørger vi for. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Førende leverandører

Hos Bedre Bad arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og –løsninger til bad og bryggers. Alle materialer og teknik matcher godt og er gennemført håndværk. Det sikrer levetiden og funktionaliteten på dit nye badeværelse eller bryggers.

Læs mere om: