Om Bedre Bad - Bedre Energi

Bedre Bad – Bedre Energi er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder, herunder fagfolk og specialister, badeværelser og bryggers. Kæden er mere end 20 år gammel og består af 52 butikker, hvilket betyder, at kæden dækker hele Danmark og er dedikeret til at realisere drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers.

Vores samarbejde med kæden Bedre Bad betyder, at vi altid er på forkant med de nyeste trends inden for boligindretning, badeværelser og energi. Derfor har vi evnen til at løse de mest komplekse pipeline opgaver. Vi tilføjer konstant ny viden om teknologi og funktioner. Uanset om du har brug for et nyt energisystem eller en komplet boligrenovering, er vi det oplagte valg.

Dine krav og drømme

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme. Det stiller store krav.

For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet skal vi konstant være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning, bad og bryggers.

Vi påtager os den totale styring

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager vi os den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Du skal ikke bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver – det sørger vi for. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Førende leverandører

Hos Bedre Bad arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og –løsninger til bad og bryggers. Alle materialer og teknik matcher godt og er gennemført håndværk. Det sikrer levetiden og funktionaliteten på dit nye badeværelse eller bryggers.

Læs mere om: