Ventilationsløsninger til boligen

Et godt indeklima giver trivsel og sundhed

Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Herning har vi stor erfaring indenfor ventilation, og står klar med gode råd og vejledning til at gøre dit indeklima markant bedre. Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen.

Ved implementeringen at et ventilationsanlæg øger du ikke bare dit helbred, men du øger også huset markedsværdi. Lad os hjælpe dig med at skabe et sundt og bedre indeklima. 

Øget komfort og sundhed

Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft. Det betyder at indeklimaet i huset bliver både mere friskt, men også sundere at opholde sig i. Med et ventilationssystem fra Bedre Bad - Bedre Energi Herning vil du kunne sikre, at du aldrig bliver mødt af den tætte og tildels ulækre luft, som kan opstå i en bolig, hvis der har været lukket dører og vinduer for længe. 

Vi er eksperter i ventilation

Tag en snak med os og hør om dine muligheder for at få et forbedret indeklimaet i din bolig.
Husk at du i dag kan få ventilationsløsninger, hvor varmegenvinding er en del løsningen. Det kan faktisk være med til at reducere dine varmeudgifter ganske betydeligt.

Ventilationsløsninger til Herning og omegn

Vi opererer over hele Midtjylland – herunder Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg.