Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Vi tilbyder

Bedre Bad Herning – Erik Mølgaard VVS A/S tilbyder mange forskellige opgaver. Vi udfører arbejde indenfor fire hovedkategorier – herunder VVS, blikarbejde, energi og ejendomsservice. Under de fire kategorier laver vi mange forskellige opgaver, alt fra tag til varmekilder i din bolig. Med dette brede udbud er Bedre Bad Herning altid din lokale leverandør af kvalitets håndværk til alverdens problemstillinger. Vi opererer, og udfører opgaver i Herning og omegn, her inkludere Ikast, Holstebro og Videbæk. Alt arbejde vi udfører, er lavet af faguddannet medarbejdere, som har helt styr på deres kram. Fordi vi gennem årene har fået kumuleret en masse erfaring, og er derfor dit lokale valg til alt med VVS og energiløsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Energiløsninger

Noget af det vi er rigtig engageret i, er at levere gode og holdbare energiløsninger til danskerne i det midtjyske! Vi har mange forskellige løsninger, så vi har helt sikkert en løsning, som passer til dig. Vi har alt fra stokerkedler til solceller, som vi tilbyder til vores kunder. Så om du er på udkig efter helt nye løsninger, eller mangler en udskiftning til din nuværende, har vi hele udvalget. Rigtig ofte kan du spare mange penge, og få en mere grøn energikilde ved at udskifte dit nuværende system, og få et nyere effektivt system. Som mange andre ting skal en energiløsning, ses som en investering i ens hus og fremtid. Med en grønnere energikilde, som også er sundere for din økonomi, opnår du besparelser i mange år fremover. Mange energiløsninger vil kunne betale sig selv tilbage i besparinger over en længere årrække, og forøge boligens værdi ved et eventuelt salg.

Et andet dyrt element i energiregningen er at ofte, at systemerne ikke fungerer effektivt. Ved ineffektive installationer taber du mange penge om året, da du har et for stort forbrug, og det kan mindskes signifikant. Lad Bedre Bad Herning komme og se på dine muligheder, løsninger eller dit nuværende anlæg. Vi vil få en seriøs og konstruktiv snak omkring boligens fremtid!

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - erhvervshåndvaske og vandhaner

Alt i VVS

Grundelementet og kerneproduktet i Erik Mølgaard VVS A/S er vores VVS arbejde. Firmaet blev startet op omkring VVS, og vi kan derfor kalde os din uvildige specialist i Herning området. Vi kan alle slags løsninger, og imødekommer alle vores kunders individuelle behov. Alle vores medarbejdere er faglig dygtige VVS’ere, og kan hjælpe dig med dit næste badeværelse eller lignende projekter. Som årene er gået har vi set alt indenfor badeværelser, rør og fittings. Så om du enten mangler inspiration eller rådgivning er vi ikke andet end et telefonopkald væk. Tøv ikke med at kontakte os med eventuelle forespørgsler, eller hvis du ønsker et fordelagtigt tilbud på dit projekt. Du kan finde alle vores kontaktinformationer herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Totalløsninger

I Bedre Bad har vi specialiseret os i totalløsninger, og vi tilbyder disse til vores kunder. I en totalløsning køber du ikke bare et produkt, men en løsning på alt vedrørende dit produkt. Det betyder levering, montering og vi går ikke før alt virker 100% optimalt efter alle forskrifter. Samtidig tager vi alt vi har demonteret med retur, så du kun står tilbage med det færdige håndværk. Dette indgår i alle vores opgaver, om du ønsker at få lavet et blikarbejde eller en ny energikilde, får du en professionel partner, som kan leverer håndværk og et produkt af højeste kvalitet.

Ønsker du at læse mere omkring vores løsninger inden for blik, VVS, energi og ejendomsservice så se mere herunder:

Kontakt os endelig – vi er en engageret og professionel VVS-partner!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.