Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Inspiration til dit nye badeværelse

Dit badeværelses renovering starter med inspirerende ideer, og Bedre Bad – Bedre Energi Herning er her for at bringe dem til live. Med vores erfaring og ekspertise er vi forpligtet til at levere de mest optimale løsninger og kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris – hver gang.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Et kig på vores forskellige badeværelsesløsninger

Gennem vores partnerskab med Bedre Bad – Bedre Energi netværket kan vi tilbyde et kig ind i de forskellige typer af badeværelser vi har skabt i hele Danmark. Du kan finde inspiration til dit nye badeværelse i vores galleri, hvor vi fremviser et væld af unikke badeværelsesløsninger udført af Bedre Bad-netværket for kunder i hele landet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Drømmer du om et nyt badeværelse? Vi er her for at hjælpe

Hvis du overvejer at opdatere dit badeværelse eller er i gang med et nybyggeri, så er vi her for at hjælpe. Kontakt os på tlf. eller via vores kontakt side for professionelle råd og inspiration. Sammen kan vi gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed og skabe et unikt badeværelse, der passer perfekt til dig og din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Totalløsninger til dit badeværelse

Vi er stolte over at kunne tilbyde totalløsninger til dit badeværelse. Fra design og planlægning til udførelse og efterbehandling – vi tager os af det hele. Og med vores gratis Badtjek kan vi hjælpe med at finde det bedste design og løsning, der passer til dit behov og budget.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan kan jeg finde inspiration til mit nye badeværelse?

– Vores galleri er et fantastisk sted at starte. Her kan du se eksempler på arbejdet udført af Bedre Bad-netværket i hele landet.

Hvad er fordelene ved at vælge Bedre Bad – Bedre Energi Herning?

– Ved at vælge os får du adgang til et hold af erfarne fagfolk, der forstår vigtigheden af kvalitet, effektivitet og kundetilfredshed. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at dit nye badeværelse opfylder dine forventninger, både hvad angår design og funktionalitet.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med jer?

– Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon på eller via e-mail på. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med dit næste projekt.

Hvad er et “Badtjek”?

– Vores gratis Badtjek er en service, hvor vores fagfolk vurderer dit nuværende badeværelse og diskuterer mulighederne for forbedring eller renovering. Det er en fantastisk måde at begynde processen med at designe dit drømmebadeværelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.