Inspiration til badeværelse

Med god inspiration fra Bedre Bad - Bedre Energi Herning er du et skridt tættere på dit nye drømmebadeværelse. Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang. 

Se de mange løsningsforslag til badeværelser

Igennem vores samarbejde med Bedre Bad - Bedre Energi kæden, kan vi tilbyde dig et indblik i hvilke type badeværelser, vi som kæde, har skabt rundt omkring i det danske land. Her kan du hente inspiration til dit nye badeværelse – se de mange spændende badeværelsesløsninger, som Bedre Bad-kæden har udført for kunder over hele landet. Se galleriet her.

Læs også mere om badeværelser her.

Nyt badeværelse? Kontakt os

Går du med tanker om nyt badeværelse eller skal du igang med et nybyggeri, så kontakt os på tlf. 97 12 59 40. Vi står altid klar både viden, råd og inspiration. I sammenspillet mellem dine badeværelsedrømme og vores kompetencer kan vi skabe et helt unikt badeværelse til dig og din bolig.  

I samarbejde med den enkelte kunde laver vi badeværelser over hele Midtjylland – herunder Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg.

Læs mere om badeværelser: