Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Blikkenslager – vi udfører enhver blikopgave i Herning og omegn

Med et stort værksted er vi altid parat til at lave lige præcist det, du skal bruge inden for blikarbejde. Med andre ord har vi mulighed for at imødekomme samtlige individuelle ønsker og behov, som du måtte have. Vores dygtige blikkenslager har mange års erfaring indenfor faget, og har derfor lavet stort set alt indenfor området. Alt det vi ikke har prøvet at lave, tager vi stadig gerne imod, fordi en udfordring højner vores niveau, så vi altid fornyer vores teknikker og viden. Specielt indenfor blikkenslagerarbejdet har der været en rivende udvikling, specielt falset beklædning og kvist inddækning. Bedre Bad Herning følger naturligvis med i denne udvikling, så vi altid er klar til alle udfordringer, der måtte kommer for os. Det er endda nemmere for os at følge med, da vi er medlem af VVS kæden Bedre Bad. Det betyder vi altid har opdateret viden og teknikker.

Bedre Bad har over 50 medlemmer, som er landsdækkende, og betyder, at informationer som er nyt indenfor vores fag, får vi hurtig fat i. Og netop kan reagere derfra. Det er en ekstra garanti for at vores arbejde, altid inkludere den bedste og mest effektive metode til netop dit blikarbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Rør og fittings

Vi levere altid kvalitets rør, og rør som ikke indeholder nogen skadelige stoffer. Det mener vi er vigtigt for vores kunder, og er samtidig vejen frem til et kvalitetsarbejde. Altså vores kvalitetsarbejde starter med selve produktet. Og her for jer, betyder det, at når vi installere noget ved jer, holder det i mange år fremover, da det er af øverste kvalitet. Så vil et eventuel spild altid være minimalt, for eksempel i forhold til varmetab ved varmerør.

Vi leverer og installerer alle rør fra gulvvarmerør til dit afløbsrør i din bolig. Vi er autoriseret VVS-installatør med mange års erfaring med alt, der har med rør at gøre, og derfor er du sikret et kvalitetsarbejde. Specielt når du skal have lavet isolering omkring dine varmerør i boligen, virksomheden eller boligforeningen. Tab af varme ved dårlig isolering er et direkte spild, der opstår 24 timer i døgnet. Det koster mange penge år efter år, og noget man ikke altid opdager. Det betyder, at du kan risikere, at din regning er langt større, end det du reelt får ud af dine penge.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - varme- og vandrør

Omlægning af rør – blikarbejde

Skal du have bygget om? Eller overvejer du en total renovering, så er vi også behjælpelige med at flytte rør til en mere optimal placering. Det gælder for eksempel dine gamle rør, eller om det kræver, at nye rør skal sættes i jorden. Samtidig er vi også din lokale uvildige professionelle energivejleder. Så vi kan optimere din installation, når der lægges nye rør til dine anlæg og installationer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Tag, tagrender og facade

Tagrender er en vigtig del af dit hus. Tagrender sørger for at lede vandet væk på en effektiv måde, og du derved slipper for eventuelle vandskader. Oftest tjekker folk ikke op på deres tagrender, selvom det kan blive en dyr omgang. Hvis vandet ikke bliver ledt væk, kan der opstå vand- og fugtskader. Bedre Bad Erik Mølgaard VVS klarer både reparationer, eftersyn og rensning af dine nedløbsrør og tagrender.

Det danske vejr er hårdt for dit hus. Det kræver ofte en stor vedligeholdelse. Ønsker du gerne nogle professionelle til dette, er Bedre Bad Herning også behjælpelige med dette. Vi har stor erfaring med din facade. Det kan for eksempel være, det ikke holder tæt mere ,eller bare generelt ikke ser pænt ud mere. Ingen opgaver er for store eller for små.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi udfører enhver type blik-opgave i Herning

Alt vores arbejde med blik gælder både virksomheder, private og boligforeninger. Mangler din facade et ansigtsløft? Eller er dit tag og tagrender utæt? Så tøv ikke med at kontakte Bedre Bad Herning – Erik Mølgaard VVS A/S. Vi er din lokale specialist!

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål. Vi er altid imødekommende, og sikrer dig fuld tilfredshed gennem vores store engagement i vores arbejde. Find kontaktoplysninger her.

Læs om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.