Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

VVS til ejendomsservice i Herning og omegn

Bedre Bad Herning – Erik Mølgaard VVS A/S er dit lokale valg til at passe på din ejendom. Du får en professionel partner med mange års erfaring, som altid står klar til at hjælpe sine trofaste kunder. Ved at have en fast og professionel partner til at passe på din ejendom får du også mest muligt ud af dine penge, anlæg og installationer. Fordi når du har os som en fast partner, betyder det, at vi får et gennemgående kendskab til dine installationer og ejendomme. Hvad betyder det, tænker du? Samlet betyder det bare, at når vi sender vores medarbejder ud til en eventuel fejl, der opstår på et anlæg, har vi mange gange før arbejdet på selv samme anlæg. Vi har derfor en masser erfaring med dit anlæg, og vi kan hurtigere og mere effektiv lokalisere fejlen, som der opstår. Det spare dig penge, når vi hurtigt kan fikse det, samtidig med at dine beboer vil kunne mærke komforten i, at problemer hurtigt bliver håndteret professionelt.

I vil som boligselskab, privatperson eller andet også spare en masse tid. Når i sammen vælger jeres partner, som kan håndtere ejendommen, bliver det netop også til et partnerskab med masser af tillid til hinanden. Tilliden er det vigtigste begreb i forhold til ejendomsservice, og er selvfølgelig en kerneværdi her hos Erik Mølgaard VVS. Vi har stor fokus på, at få det kommunikeret ud til vores faguddannet personale. Når vi snakker om tilliden, er det oftest sådan med ejendomsservice, at vi har et sæt nøgler til jeres ejendom, så rekvirenten ikke behøves at være tilstede altid. Det vil spare jer tid og penge, at vi netop har opnået en tillid, der gør, at vi kan lukke os selv ind i ejendommen, og tjekke op på ejendommens installationer.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Ekstra komfort til dine beboer!

Når dine beboer altid får besøg af den samme håndværker, vil de automatisk føler sig mere tryg, når/hvis der sker noget, fordi de allerede ved, at det er den samme professionelle håndværker, som der kommer. Når vi først har været i jeres ejendom et par gange, vil det give en ekstra komfort til dine beboer. Specielt fordi vi er et lokalt håndværkerfirma med lokale medarbejdere, men også når vi først har været der et par gange, og der ingen problemer har været, så vil det automatisk signalere til beboerne, at der er styr på det. En hurtig og effektiv løsning på problemerne ved eksempelvis installationerne og anlæggene i både ejendommen og i hver enkelt lejlighed. Netop når vi oftest, også har en ejendomsnøgle, kan vi foretage en hurtig udrykning til akutte skader, så dine beboer altid er 100% trygge.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Spar flere penge

Ved at få udbygget et godt partnerskab, som forhåbentligt kan vare i mange år spare i både penge og tid. En af grundene er, at vi får godt kendskab til alle jeres installationer, og vi derfor meget mere effektivt kan løse alle jeres problemer. Samtidig når vi engang imellem, skal optimere på alle jeres anlæg, vil i kunne opnå større besparelse i effektivisering af anlægget. Med den større og bredere forståelse vi får for jeres ejendom, vil vi altid kunne optimere mere effektivt. Den anden grund er, med et gennemgående partnerskab, vil vi altid kunne give fordelagtige tilbud til vores trofaste kunder, og du har dermed mulighed for at spare flere penge.

Kontakt Bedre Bad Herning Erik Mølgaard VVS på tlf. for at få et uforpligtende og fordelagtigt tilbud med det samme! Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.