Reparation og Udskiftning af Rør og Fittings

Når vi tænker på vores hjem, overvejer vi sjældent de rør og fittings, der arbejder hårdt bag kulisserne. Men disse komponenter er afgørende for, at vores hjem fungerer problemfrit.

Kvalitet Frem for Alt

Hos Blik & VVS Installatør er kvalitet nøgleordet. Vi leverer rør i topkvalitet, der sikrer, at dit vandsystem fungerer optimalt, og at der ikke er nogen skadelige stoffer i dine rør.

Hvad gør en autoriseret VVS-installatør?

Som autoriseret VVS-installatør håndterer vi alt fra små reparationer til installation af helt nye rørsystemer. Uanset om du skal have flyttet rør på grund af en ombygning, eller om du bare skal have udskiftet et par gamle fittings, er vi her for at hjælpe.

Varmetab: En Skjult Fjende

Et af de mest oversete aspekter af VVS-arbejde er isolering. Korrekt isolering sikrer, at du ikke mister varme fra dine rør, hvilket kan spare dig for mange penge på din varmeregning.

Hvordan kan du undgå varmetab?

Med det rigtige udvalg af isolering til dine rør og varmtvandsbeholdere kan du minimere varmetab og sikre, at dit hjem er så energieffektivt som muligt.

Erik Mølgaard VVS A/S: Din Lokale Ekspert

Når det kommer til VVS-arbejde, vil du have en ekspert ved din side. Hos Erik Mølgaard VVS A/S får du netop det. Som en del af Bedre Bad – Bedre Energi i Herning, er vi dedikerede til at levere den højeste standard af service.

Hvorfor vælge os?

Med mange års erfaring og som medlem af Danmarks største VVS-kæde, Bedre Bad – Bedre Energi, er vi din garanti for høj faglighed og ekspertise.

Kontakt os for den bedste service

Er du klar til at opgradere dine rør og fittings? Eller har du brug for rådgivning om isolering? Kontakt os i dag på 97 12 59 40, og lad os hjælpe dig med at få det bedste ud af dit VVS-system.

Læs også om: