Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Specialister i varme og varmeløsninger til boligen

“Hurtigt, professionelt og godt håndværk” er nogle af de ord vore kunder bruger til at beskrive os med. Det er ikke for sjov, at vi altid får positiv respons fra vores tilfredse kunder. Vi har nemlig et sæt kerneværdier, som vi bringer med ind i alt det arbejde, vi laver. Det vil alle vores kunder også altid føle, når de får lavet noget fra os. Vi er nemlig altid din uvildige lokale energispecialist, om du ønsker nye anlæg eller optimering af nuværende. Så står vi altid klar til at mindske dit energi- eller varmeforbrug for dig. Vi er nemlig Bedre Bad Herning – Erik Mølgaard VVS A/S.

Vi har igennem årene arbejdet meget med reducering af varmeforbrug. En generel tendens ved danskerne er, at de ønsker et mindre forbrug af energi og varme. Det betyder mere for den enkelte husstand, hvor også energimærke har større og større betydning, og med god grund. En af de store udgifter ved ens bolig er varme- og energiforbruget, og kan det mindskes kraftigt, er der mange penge at spare. En anden grund er også den stigende interesse i klimavenlige installationer. Installationer som kan give dig god og billig varme, som samtidig er venlig i forhold til klimaet, og ligeledes er blevet mere og mere populære. Her kommer vi nemlig ind som din lokale energispecialist. Vi har nemlig arbejdet med mange forskellige installationer igennem årene. Se mere herunder omkring de forskellige varmeanlæg, som vi kan tilbyde dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - intelligent varmestyring

Hvilket varmeanlæg skal du have?

Dette er et godt spørgsmål, men det hele afhænger faktisk af din beliggenhed og din bolig. Der er rigtig mange regler omkring, hvad der er lovligt at installere, og hvad der ikke er. Derfor er alle vores løsninger måske ikke tilgængelig for jer, enten på grund af jeres placering eller boligen. Dog skal du ikke tøve, fordi med et udvalg som vores, har vi altid en løsning, som du kan bruge.

Varme og varmeinstallationer er et af vores hovedområder og vores opgaver omfatter bl.a.:

Tager vi et eksempel som jordvarme, er det faktisk at bruge varmen i jorden til at opvarme dit eget hjem. Dette er et populært alternativ, da det både er en billig opvarmning og er meget klimavenligt, da du bruger naturens egen varme. Dog er det oftest dyrt at installere. Dette er simpelthen på grund af, at ved jordvarme skal man installere en masser rør på jeres grund. Enten med udlagte jordvarme ledninger, hvor de lægger et bestemt stykke under jorden hele vejen, eller en lodret boring. Ved en lodret boring, er det et langt dybt hul der bliver boret hvor ledninger bliver lagt ned. Dette gør det muligt at få jordvarme uden at hele grunden skal fyldes med ledninger, men kun har en placering.

En anden traditionel og meget populær metode er ved solvarme. Her installeres der solceller, oftest på taget af huset. Her vil der blive lavet beregninger, så dine anlæg vil få mest mulig sol-tid, og du kan spare mest muligt. Solceller er meget klimavenlige, da du igen bruger naturen til at varme din bolig op med.

Men hvilken slags anlæg du skal bruge, kommer helt an på dit forbrug, din bolig og placering. Men vi vil selvfølgelig gerne give dig en kvalitets rådgivning, og står naturligvis til rådighed for dig. Du kan finde alle vores kontaktinformationer herunder. Giv os gerne et kald for at få et godt råd eller et nøjagtigt og uforpligtende tilbud

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.