Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

VVS Herning – kontakt lokal, autoriseret vvs-installatør

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Herning er vi eksperter indenfor VVS-faget. Vi kender alle dens kroge, og ved hvordan en VVS-opgave skal løses ordenligt. Har du en vandhane som drypper eller trænger husets generelle VVS til en kærlig hånd, så tøv ikke med at kontakte os. Lader du et VVS-problem stå hen, kan det ende med at have katastrofale konsekvenser for hele din bolig samt din pengepung. Har du eksempelvis et toilet som løber, så koster det dig typisk i nærheden af 10.000 kroner årligt.

hansgrohe-Talis-M54

Stor variation i opgavetyper

Inden for VVS-arbejde løser vi bl.a. følgende typer opgaver:

  • Modernisering af badeværelser
  • Stik-og hovedledningsopgaver inkl.. entreprenørarbejde
  • Service-opgaver
  • Installation af energiløsninger og optimeringer af huses energiforbrug
  • Etablering af varme, vand og sanitet
Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Vandhaner – også kaldet armaturer

Skal du have udskiftet dine armaturer/vandhaner – så kan du hos os få professionel rådgivning om kvaliteten af vores løsninger samt de valgmuligheder vi tilbyder:

Der findes utallige af: sjove, praktiske, moderne, gammeldags, løsninger designet af hippe designere – for slet ikke at tale om de materialer de kan komme i: blank krom, mat-krom, stål, messing, guld – endog juvelbesatte samt alle regnbuens farver.

Giv dit badeværelse en frisk omgang

Uanset opgavens størrelse kan vi klare det. Om det er installation af nyt toilet eller et helt nyt badeværelse som skal total istandsættes helt fra bunden, så har vi erfaringen og ekspertisen som sikrer dig dit drømmebadeværelse med fejlfri installationer og et skarpt finish. Læs mere om badeværelsesløsninger og få et gratis badtjek herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Hjælp til optimering af husets energiforbrug

Vi kan give dig den rådgivning du behøver, for at få det fulde overblik over dit energiforbrug. Vi har hos os en certificeret energivejleder, som vi kan sende ud i din bolig for at se på hvilke forbedringer der bør foretages, vi kalder det for et energitjek.

Ønsker du et nyt varmesystem, for at spare på pengepungen og miljøet? Så findes der efterhånden rigtig mange energiløsninger. Vi skal nok tage dig i hånden og gå igennem de forskellige løsningsmuligheder og deres fordele og ulemper.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

VVS-installatør Herning og omegn

Vi opererer over et stort område – vi løser VVS-opgaver over hele Midtjylland – herunder Herning, Brande, Sunds, Vildbjerg, Ikast og Silkeborg.

Læs også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.